Jamfrisme existencialista

Només els escollits manllevaran el pa i el diner de'n Barry...

Nombre:
Lugar: Reus, Baix Camp

11.16.2005

Lost: Benvinguts a Lost


Un bon jamfri no està exempt de certes obligacions morals... Una d'aquestes obligacions que li pertoquen per decret, llei i dogma a qualsevol jamfri, és veure la sèries "Lost" ("Perdidos" o "Extraviats" en altres dialectes del jamfrisme...).
Un bon jamfri, no només sap disimular la seva tonteria amb elegància sinó que a més ho fa servint Locke (personatge de Lost que podem veure a la fotografia).
Per als desemparats i perduts (mai més ben dit) de la sèrie, aquesta és una producció americana que al nostre país s'emet a través de TV1 i que està convertint-se en un dels puntals mediàtics dels últims temps arreu del món. Actualment, s'emet la segona temporada per la ABC nortamericana (en poques hores podeu trobar els capitols per internet) i s'espera que al nostre país arribi ben aviat la preuada segona temporada... De moment, consumim Lost via ordinador, que tampoc està gens malament.
Lost esdevé tot un dogma i una moral pel jamfri de bon fer: Locke es converteix immediatament en el DÉU de qualsevol jamfri, i Sawyer en el seu PROFETA. La paraula d'ambdós és SAGRADA, i en cas de discordància o contradicció, jo i el meu company Rogespierre, teòric i tèòlegs d'aquesta la religió jamfri, us resoldrem l'entrellat. En cap cas s'ha de seguir la veu de Desmond, l'Olg de Lost (un altre dia parlarem de Glo i Olg...), ni tampoc dels comentaris científics de Jack, allunyats de l'ideari jamfrista que profesa Locke.
Tot sembla molt confús i enrebessat, el millor és consumir Lost Lost Lost per internet durant aquesta segona temporada.
La fe apareix a les poques hores, garantit!