Lugar: Reus, Baix Camp

11.16.2005

Hoquei: El Vic havia de ser...

L'Alnimar Reus Deportiu va perdre ahir la imbatibilitat que ostentava a l'Ok Lliga en caure davant d'un Roncato Vic que des del primer moment es va veure que venia disputat a endur-se els tres punts del pavelló reusenc.
El Vic es va avançar en el marcador al minut 4 gràcies a un gol d'Ordeig. Vuit minuts després, el Reus va empatar (gol de Toni Sänchez), però el mateix Ordeig avançava de nou el Vic. Caldú va tenir temps d'empatar abans que acabés el minut 14, però el 15 Gaspart va tornar a avançar els visitants. Van ser uns minuts frenètic en que la pilota era més dins ambdues porteries que als sticks dels jugador. Aquesta anarquia en el joc i el marcador, però, es va acabar el minut 20, quan Gaspart va fer el 2 a 4 al marcador, resultat amb el que s'arribaria a la mitja part.
A la segona part, el Reus va sortir disposat a remuntar, però la consistent defensa del Vic va ser imbatible. Tan sols una badada el minut 29 va permetre reduir diferències per part del Reus, amb un bonic gol de Toni Sánchez, però tota esperança d'acabar guanyant el partit va ser un miratge. El minut 37, Pujadas sentenciava amb el 3 a 5 definitiu.
Amb aquesta derrota, el Reus perd el liderat, i es troba resposta a una de les preguntes que es fa el públic des de fa temps a la capital del Baix Camp: "El dia que el Reus comenci perdent, acabarà perdent?"